12 weken fit & confident programma

Een exclusief programma voor koppels die sterker, fitter en zelfzekerder willen worden.

9k=

Wat mag je verwachten van deze gratis proefsessie?

Stap 1. Kennismaking en doelen

In de eerste fase van de proefsessie gaan we je huidige situatie en medische achtergrond bekijken en bespreken we wat je sportieve doelen zijn. 

Z

Stap 2. Lichaamsmeting

Aan de hand van enkele lichaamsmetingen brengen we je vet- en spiermassa in kaart.

2Q==

Stap 3. Bewegingsanalyse

Met behulp van enkele praktische oefeningen bekijken we je beweegpatroon en niveau.

2Q==
Yannick D.
Read More
Ward neemt zijn tijd om oefeningen goed uit te leggen en stuurt regelmatig bij tot de oefeningen 100% correct uitgevoerd worden. Bij elke oefening hoort een woordje uitleg waarom hij precies de oefening kiest en welk resultaat hij ermee wil bereiken. Hij brengt veel variatie in de oefeningen. Het is steeds een vlotte babbel wat het trainen nog meer aangenaam maakt. Ward is niet de eerste trainer waarmee ik heb samengewerkt, wel de beste.
Veerle H.
Read More
Ik dacht dat 1 op 1 trainingen beetje 'akward' gingen zijn, zeker omdat ik hiervoor nul ervaring had met fitness en weinig ervaring in andere sporten. Maar Ward is een zeer aangename coach, hij luistert, past oefeningen aan en werkt op een persoonlijke manier. Zijn trainingen zijn erg leuk door zijn enthousiasme en variatie in oefeningen. Ik weet nu meer waar ik tijdens het sporten op moet letten, hoe ik evenwicht, balans en core kan versterken. Een aanrader voor wie zittende bureaujob heeft, wil beginnen met sporten en net dat extra duwtje in de rug nodig heeft 🙂
Kirsten L.
Read More
Top begeleiding! Ward is steeds bereikbaar voor tips en advies. Hij is heel flexibel in het samenstellen/aanpassen van je persoonlijk traject! Ik voelde me direct op mijn gemak en duidelijk gesteund in mijn traject.
Previous
Next

Waarom doen we deze gratis proefles?

We willen jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met onze personal training. 
We geloven dat iedereen baat heeft bij persoonlijke begeleiding van een ervaren personal trainer. Zodat je efficiënt kan werken aan je doelen. Na de proefles krijg je vrijblijvend extra informatie over onze diensten.

Belangrijk om te weten.

De proefsessie vindt plaats in onze praktijk op dit adres: Stationssteenweg 211, 2560 Kessel.
Voor deze sessie moedigen we aan om enkele zaken te voorzien: sportieve kledij, een flesje water en je goed humeur!

9k=

Ward Joris

Iedereen zin geven om te sporten en bewegen, dát is mijn missie als personal sportcoach. ‘Personal’ mag je gerust letterlijk nemen: ik werk het liefst een-op-een of in kleine groepen. Zo stem ik de lessen helemaal af op jouw talenten, verwachtingen en doelstellingen. Een persoonlijke aanpak dus, mét ruimte voor plezier. Want bewegen is fun, én je wordt er nog fitter en gezonder van ook.

Ik ben een fervente sporter, bewegingsdeskundige en coach met ervaring in diverse trainingen voor verschillende doelgroepen. Ik volgde onder andere een bachelor Sport en Bewegen. Daar stak ik heel wat kennis op zak die ik voor jou in de praktijk breng.

Benieuwd of wij een goede match zijn? 

Contact

BeneFIT Coaching
Stationssteenweg 211, 2560 Kessel
info@benefitcoaching.be

Handige links

12 WEKEN FIT & CONFIDENT PROGRAMMA