Bij BeneFIT Coaching maken we gebruik van het voedingsplatform VYTAL bij de opmaak van onze voedingsschema’s!

VYTAL is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien! Jij krijgt een handige app waarin je precies kan zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken, volledig rekening houdend met jouw voorkeuren!

En dat niet alleen, want VYTAL komt met meer dan 1500 lekkere recepten, een handig boodschappenlijstje en zelfs de mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen!

Wij kunnen je eenvoudig coachen via de onze coachomgeving en zorgen ervoor dat je je doelstelling bereikt. Via de chatfunctie in de app kun je ons vragen stellen en word je andersom ook gecoacht.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze voedingsbegeleiding en de werken met VYTAL?

QVBW3L1+hOTmk+VVjgP89q95EyBvnYQAAAABJRU5ErkJggg==

Wat is vytal?

Vytal is een voedingsplatform wat je helpt met afvallen, aankomen of gezonder eten Samen met je coach stel je binnen enkele minuten een volledig persoonlijk voedingsschema op, weergegeven in een handige app.

Jouw coach kan je vooruitgang volgen, zien wat je gegeten hebt en je bijsturen via de chatfunctie. Daarnaast:

  • Vytal houdt o.a. rekening met je gewenste eetmomenten, allergieën, voedingsvoorkeuren, maximale bereidingstijd en eten met het hele gezin
  • Calorieën tellen of bedanken wat je moet gaan eten is niet meer nodig
  • 1500+ recepten -elke recept heeft een duidelijke bereidingswijze en ingrediëntenlijst
  • Plan altijd tot 10 dagen voorruit en doe eenvoudig boodschappen met het in-app boodschappenlijstje, of laat je boodschappen direct thuisbezorgen
  • Krijg begeleiding van je coach en bereik je doelstelling